Булочки Лимонні

Тема уроку: Приготування Булочок Лимонних




Інгредієнти 

Для тіста:

Молоко (тепле) - 200 мл.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі (сухі) - 1 ч.л.
Яйця - 2 шт.
Сіль - дрібка 
Вершкове масло (розтоплене) - 50 г. 
Борошно - 450 г. 

Для начинки: 

Лимонний сік - 2 ст.л.
Цедра одного лимона 
Цукор - 3 ст.л.
Рослинна олія - 3 ст.л. 

Послідовність приготування 

1.У тепле молоко додаємо цукор та дріжджі, розмішуємо.

2. Додаємо яйця, дрібку солі та вершкове масло, суміш розмішуємо.
 
3. Додаємо борошно і добре замішуємо тісто. 

4. Накриваємо рушником або харчовою плівкою і залишаємо в теплі на 1 годину. 

5. Для начинки в лимонний сік додаємо цедру, цукор і рослинне масло, суміш змішуємо. 

6. Через годину дістаємо тісто, ділимо його на дві частини, розкатуємо, змащуємо начинкою, завертаємо в рулет, розрізаємо на декілька частин, викладаємо на пергаментний папір, накриваємо рушником і ще чекаємо 20 хв. 

7. Випікаємо 20-25 хв. при температурі 180 градусів.
 
8. Готові булочки можно посипати цукровою пудрою.

Смачного!


Відео приготування  

Для перегляду відео приготування перейдіть за посиланням нижче:

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Приготування глазурованих шоколадних пряників

Приготування Пирога Закритого (з яблуками)

Приготування Ромової баби