Булочки Лимонні
Тема уроку: Приготування Булочок Лимонних
Інгредієнти
Для тіста:
Молоко (тепле) - 200 мл.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі (сухі) - 1 ч.л.
Яйця - 2 шт.
Сіль - дрібка
Вершкове масло (розтоплене) - 50 г.
Борошно - 450 г.
Для начинки:
Лимонний сік - 2 ст.л.
Цедра одного лимона
Цукор - 3 ст.л.
Рослинна олія - 3 ст.л.
Послідовність приготування
1.У тепле молоко додаємо цукор та дріжджі, розмішуємо.
2. Додаємо яйця, дрібку солі та вершкове масло, суміш розмішуємо.
3. Додаємо борошно і добре замішуємо тісто.
4. Накриваємо рушником або харчовою плівкою і залишаємо в теплі на 1 годину.
5. Для начинки в лимонний сік додаємо цедру, цукор і рослинне масло, суміш змішуємо.
6. Через годину дістаємо тісто, ділимо його на дві частини, розкатуємо, змащуємо начинкою, завертаємо в рулет, розрізаємо на декілька частин, викладаємо на пергаментний папір, накриваємо рушником і ще чекаємо 20 хв.
7. Випікаємо 20-25 хв. при температурі 180 градусів.
8. Готові булочки можно посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Відео приготування
Для перегляду відео приготування перейдіть за посиланням нижче:
Комментарии
Отправить комментарий