Булочки з маком

Приготування Булочок з маком



Інгредієнти

Для тіста: 

Борошно - 550 г.
Цукор - 80 г.
Сіль - 7 гр.
Яйця (жовтки) - 2 шт.
Масло вершкове - 50 г.
Дріжджі - 15 г.
Молоко - 300 г. 

Для начинки: 

Цукор - 150 г.
Мак - 3/4 стакана 
Вершкове масло - 100 г.
Ванільний екстракт (ванілін) - упаковка

Приготування :
 
1. Просіюємо борошно. Додаємо дріжджі, сіль, цукор, змішуємо. 
2. Гріємо молоко з вершковим маслом. Жовтки змішуємо з молоком і суміш додаємо у борошно. Замішуємо тісто. Накриваємо рушником та залишаємо "підходити". 
3. Готуємо начинку. Цукор з маком пробиваємо у кавомолці (у разі відсутності - м'ясорубці). Змішуємо з вершковим маслом. Отримуємо макову пасту. 
4. Дістаємо тісто, яке вже "підійшло", розкатуємо його в пласт. Змащуємо маковою пастою, завертаємо в рулет. Нарізаємо. Розкладаємо на деко (противень) та ще раз залишаємо, щоб булочки "підійшли".
5. Змащуємо жовтком, випікаємо при температурі 180 градусів.  


Відео приготування дивіться в посиланні нище: 



 






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Приготування глазурованих шоколадних пряників

Приготування Пирога Закритого (з яблуками)

Приготування Ромової баби