Тема уроку: Приготування Булочок Лимонних Інгредієнти Для тіста: Молоко (тепле) - 200 мл. Цукор - 2 ст.л. Дріжджі (сухі) - 1 ч.л. Яйця - 2 шт. Сіль - дрібка Вершкове масло (розтоплене) - 50 г. Борошно - 450 г. Для начинки: Лимонний сік - 2 ст.л. Цедра одного лимона Цукор - 3 ст.л. Рослинна олія - 3 ст.л. Послідовність приготування 1. У тепле молоко додаємо цукор та дріжджі, розмішуємо. 2. Додаємо яйця, дрібку солі та вершкове масло, суміш розмішуємо. 3. Додаємо борошно і добре замішуємо тісто. 4. Накриваємо рушником або харчовою плівкою і залишаємо в теплі на 1 годину. 5. Для начинки в лимонний сік додаємо цедру, цукор і рослинне масло, суміш змішуємо. 6. Через годину дістаємо тісто, ділимо його на дві частини, розкатуємо, змащуємо начинкою, завертаємо в рулет, розрізаємо на декілька частин, викладаємо на пергаментний папір, накриваємо рушником і ще ...
Комментарии
Отправить комментарий