Приготування Кулеб'яки з капустою
Тема уроку: Приготування Кулеб'яки з капустою
Приготування
1. У чисту миску наливаємо підігріте молоко і воду, насипаємо сухі дріжджі. Змішуємо, залишаємо в теплі на 15 хвилин.
2. Тепер у суміш можна додати цукровий пісок (1 ст. л.) і борошно. Дану суміш переливаємо у велику миску.
3. Далі потрібно в суміш вбити яйце, влити олію і посолити. Перемішуємо.
4. Щоб замісити м'яке, еластичне тісто борошно просіваємо відразу в миску маленькими порціями. Попередньо збираємо тісто в мисці в грудку, домішуємо на столі.
5. Тепер шар тіста необхідно викласти в чисту, суху, глибоку посудину і накрити рушником, залишити на 40 хвилин. Воно повинно підніматися, значно збільшиться в об'ємі.
6. Поки тісто настоюється, готуємо начинку. Капусту і цибулю слід нашаткувати, моркву натираємо на крупній тертці.
7. Підсмажуємо цибулю з морквою, додаємо капусту і 1 столову ложку цукру. Доводимо до золотистого кольору і додаємо 1 ст. л. оцту. Присолюємо і тушкуємо під кришкою. Готовій капусті потрібно дати охолонути.
8. Тісто ділимо на 2 частини. Слід розкачати в прямокутний пласт одну частину, перенести його на пергамент, розподіляємо начинку. Тепер робимо косі надрізи по краях тісту шириною 1 см. Верхній край тісту слід загнути, а далі плетемо косичку. В кінці закриваємо кулеб'яку і ховаємо кінчики під низ.
9. Перекладаємо на противень. Перед тим як ставити кулеб'яку в розігріту до 180 ° С духовку, противень змащують яйцем і посипають кунжутом. Випікати потрібно 30-40 хвилин.
10. Рум'яна кулебяка з апетитною, золотистою скоринкою готова. Смачного!
Відео приготування
Для перегляду перейдіть за посиланням нижче:
Комментарии
Отправить комментарий