Тема уроку: Приготування Булочок Лимонних           Інгредієнти       Для тіста:     Молоко (тепле) - 200 мл.   Цукор - 2 ст.л.   Дріжджі (сухі) - 1 ч.л.   Яйця - 2 шт.   Сіль - дрібка    Вершкове масло (розтоплене) - 50 г.    Борошно - 450 г.      Для начинки:      Лимонний сік - 2 ст.л.   Цедра одного лимона    Цукор - 3 ст.л.   Рослинна олія - 3 ст.л.      Послідовність приготування       1. У тепле молоко додаємо цукор та дріжджі, розмішуємо.   2. Додаємо яйця, дрібку солі та вершкове масло, суміш розмішуємо.     3. Додаємо борошно і добре замішуємо тісто.    4. Накриваємо рушником або харчовою плівкою і залишаємо в теплі на 1 годину.    5. Для начинки в лимонний сік додаємо цедру, цукор і рослинне масло, суміш змішуємо.    6. Через годину дістаємо тісто, ділимо його на дві частини, розкатуємо, змащуємо начинкою, завертаємо в рулет, розрізаємо на декілька частин, викладаємо на пергаментний папір, накриваємо рушником і ще ...
 
Комментарии
Отправить комментарий