Печиво Кільця з арахісом

Тема уроку: Пісочне Тісто 
Приготування печива Кільця з арахісом 



Інгредієнти для тіста:

Борошно - 340 г.
Вершкове масло - 180 г.
Цукор або цукрова пудра - 110 г.
Яйце - 1 шт. 
Сіль - щіпотка
Розрихлювач - 0,5 ч.л.

Інгредієнти для начинки: 

Яйце - 1 шт.
Арахіс - 100-150 г., НЕ солоний, обсмажений. 

Вершкове масло та яйця повинні бути кімнатної температури. Викласти їх за годину до початку приготування. 

Процес приготування:

1. Вершкове масло розтерти з цукром (або цукровою пудрою), можна з допомогою міксера.  
2. Додаємо яйце і щіпотку солі. Взбиваємо міксером. 
3. Додаємо розрихлювач в борошно, додаємо борошно в суміш частинами та замішуємо за допомогою лопатки. 
4. Викладаємо тісто на робочу зону та продовжуємо вимішувати до однорідної маси, але робимо це швидко. 
5. Кладемо тісто на розкатувальну площину та розкатуємо до товщини 6-7 мм.
6. Знаходимо вирубку (об'єкт за допомогою якого ми зможемо вирізати кільця), діаметром 9-10 см. 
7. Для серединки кільця також потрібна вирубка діяметром 4 см. 
8. Готові кільця перекладаємо на 10 хв. в морозильну камеру, але не довше. 
9. Готуємо арахіс для посипки, порублюємо його на дрібні частинки. 
10. Збиваємо 1 яйце. 
11. Дістаємо кільця з морозильної камери, змащуємо одну сторону яйцем та обвалюємо в горіхах. 
12. Застилаємо деко (противень) кулінарним папіром та викладаємо кільця для випікання. 
13. У розігрітій до 180 градусів духовці кільця випікаються бльзько 20 хв. 

Відео приготування :

Відео процесу приготування подано у посиланні нище:

Смачного! 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Приготування глазурованих шоколадних пряників

Приготування Пирога Закритого (з яблуками)

Приготування Ромової баби